Efternavn AahAt vide mere om Aah efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aah efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aah.

Aah efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aah, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aah helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aah

Se kort over efternavn Aah

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aah i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aah, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aah, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aah efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aah efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aah er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aah i verden

 1. Indonesien Indonesien (926)
 2. Egypten Egypten (336)
 3. Nigeria Nigeria (198)
 4. Iran Iran (68)
 5. Indien Indien (14)
 6. Pakistan Pakistan (6)
 7. Malaysia Malaysia (5)
 8. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (4)
 9. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4)
 10. USA USA (4)
 11. Thailand Thailand (3)
 12. Cameroun Cameroun (2)
 13. Afghanistan Afghanistan (1)
 14. Kuwait Kuwait (1)
 15. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (1)
 16. Somalia Somalia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aah rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aah efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aah er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aah er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aah gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aah. Dette skyldes, at efternavnet Aah ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aah, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aah.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aah, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aah, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aah kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aah, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Aa
 2. Aeh
 3. Ah
 4. Ayah
 5. Aaah
 6. Awah
 7. Aaa
 8. A
 9. Ae
 10. Ahe
 11. Aho
 12. Ai
 13. Aia
 14. Aiu
 15. Ao
 16. Aou
 17. Au
 18. Aue
 19. Aw
 20. Awa
 21. Awai
 22. Awe
 23. Awuah
 24. Ay
 25. Aya
 26. Ayau
 27. Aye
 28. Ayi
 29. Ayo
 30. Aio
 31. Aaya
 32. Away
 33. Aie
 34. Aoi
 35. Ayai
 36. Awo
 37. Awae
 38. Aihe
 39. Ayaa