Efternavn åsheimAt vide mere om åsheim efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at åsheim efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet åsheim.

åsheim efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder åsheim, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet åsheim helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet åsheim

Se kort over efternavn åsheim

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal åsheim i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet åsheim, så vi kan få præcise oplysninger om alle de åsheim, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor åsheim efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med åsheim efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis åsheim er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest åsheim i verden

 1. Norge Norge (955)
 2. Sverige Sverige (37)
 3. Danmark Danmark (1)
 4. Singapore Singapore (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal åsheim rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med åsheim efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor åsheim er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande åsheim er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner åsheim. Dette skyldes, at efternavnet åsheim ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet åsheim, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner åsheim.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet åsheim, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner åsheim, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Aasheim
 2. Asheim
 3. Achim
 4. Ahkim
 5. Aschim
 6. Ashen
 7. Asim
 8. Aussem
 9. Achem
 10. Asem
 11. Ashena
 12. Akhim
 13. Assem
 14. Ashene
 15. Ashwin
 16. Askem
 17. Aasen
 18. Achen
 19. Achin
 20. Aghemo
 21. Ahsain
 22. Ahsam
 23. Ahsen
 24. Aichen
 25. Aisne
 26. Asam
 27. Asami
 28. Asani
 29. Ascain
 30. Ascham
 31. Asen
 32. Asiain
 33. Asien
 34. Asin
 35. Asini
 36. Askain
 37. Askam
 38. Asken
 39. Askham
 40. Askin