Efternavn Aasgaard



At vide mere om Aasgaard efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aasgaard efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aasgaard.

Aasgaard efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aasgaard, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aasgaard helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aasgaard

Se kort over efternavn Aasgaard

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aasgaard i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aasgaard, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aasgaard, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aasgaard efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aasgaard efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aasgaard er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aasgaard i verden

 1. Norge Norge (523)
 2. USA USA (106)
 3. Danmark Danmark (17)
 4. Canada Canada (6)
 5. England England (5)
 6. Sverige Sverige (5)
 7. Thailand Thailand (5)
 8. Chile Chile (4)
 9. Brasilien Brasilien (2)
 10. Japan Japan (1)
 11. Libanon Libanon (1)
 12. New Zealand New Zealand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aasgaard rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aasgaard efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aasgaard er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aasgaard er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aasgaard. Dette skyldes, at efternavnet Aasgaard ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aasgaard, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aasgaard.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aasgaard kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aasgaard, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Aagaard
 2. Aagard
 3. Asgard
 4. Agard
 5. Asard
 6. Augeard
 7. Assard
 8. Ashard
 9. Accaardo
 10. Accard
 11. Achard
 12. Acquard
 13. Aguarod
 14. Aicard
 15. Akard
 16. Auchard
 17. Awkard
 18. Awkward
 19. Aguiard
 20. Augoyard
 21. Aguerd
 22. Acard
 23. Aacardi
 24. Accardi
 25. Accardo
 26. Accart
 27. Acchiardi
 28. Acciardi
 29. Acciardo
 30. Accord
 31. Achart
 32. Achord
 33. Acord
 34. Agarrado
 35. Agrait
 36. Aguarta
 37. Ahicart
 38. Aicardi
 39. Aicardo
 40. Aicart