Efternavn AagardAt vide mere om Aagard efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aagard efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aagard.

Aagard efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aagard, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aagard helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aagard

Se kort over efternavn Aagard

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aagard i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aagard, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aagard, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aagard efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aagard efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aagard er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aagard i verden

 1. USA USA (453)
 2. Tyskland Tyskland (50)
 3. Danmark Danmark (12)
 4. Argentina Argentina (1)
 5. Brasilien Brasilien (1)
 6. Bhutan Bhutan (1)
 7. Norge Norge (1)
 8. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aagard rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aagard efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aagard er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aagard er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aagard gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aagard, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aagard, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Aagaard
 2. Agard
 3. Asgard
 4. Accard
 5. Achard
 6. Aicard
 7. Akard
 8. Asard
 9. Augeard
 10. Awkard
 11. Aasgaard
 12. Acard
 13. Assard
 14. Ashard
 15. Aacardi
 16. Accardi
 17. Accardo
 18. Accart
 19. Accord
 20. Achart
 21. Achord
 22. Acord
 23. Acquard
 24. Aguarod
 25. Aicardi
 26. Aicardo
 27. Aicart
 28. Aixart
 29. Ajardi
 30. Auchard
 31. Awkward
 32. Aycardo
 33. Aycart
 34. Aycardi
 35. Acardi
 36. Aguiard
 37. Aquart
 38. Akrad
 39. Achardy
 40. Augoyard