Efternavn AanamAt vide mere om Aanam efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aanam efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aanam.

Aanam efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aanam, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aanam helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aanam

Se kort over efternavn Aanam

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aanam i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aanam, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aanam, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aanam efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aanam efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aanam er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aanam i verden

 1. Indien Indien (267)
 2. Israel Israel (13)
 3. Pakistan Pakistan (6)
 4. Bangladesh Bangladesh (4)
 5. Spanien Spanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aanam rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aanam efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aanam er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aanam er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Aanan
 2. Anam
 3. Annam
 4. Anama
 5. Anan
 6. Anim
 7. Annan
 8. Aynan
 9. Anana
 10. Ayanami
 11. Amana
 12. Anum
 13. Ammam
 14. Aamimi
 15. Aananou
 16. Ahnen
 17. Ahnin
 18. Aiman
 19. Amama
 20. Aman
 21. Amane
 22. Amani
 23. Amanio
 24. Amann
 25. Amano
 26. Amiama
 27. Amian
 28. Amiana
 29. Amina
 30. Aminah
 31. Ammama
 32. Amman
 33. Anahnah
 34. Anane
 35. Anani
 36. Anania
 37. Ananou
 38. Anema
 39. Aniana
 40. Anima