Efternavn AaliyahAt vide mere om Aaliyah efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaliyah efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaliyah.

Aaliyah efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaliyah, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaliyah helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaliyah

Se kort over efternavn Aaliyah

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaliyah i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaliyah, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaliyah, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaliyah efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaliyah efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaliyah er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaliyah i verden

 1. Brasilien Brasilien (4)
 2. Uganda Uganda (4)
 3. England England (3)
 4. Kenya Kenya (3)
 5. Botswana Botswana (1)
 6. Danmark Danmark (1)
 7. Indien Indien (1)
 8. Malaysia Malaysia (1)
 9. Pakistan Pakistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaliyah rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaliyah efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaliyah er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaliyah er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aaliyah, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aaliyah.

 1. Aliya
 2. Alyah
 3. Aliuah
 4. Auliya
 5. Ailhiyah
 6. Aali
 7. Aalla
 8. Alaya
 9. Alia
 10. Aliau
 11. Allah
 12. Allia
 13. Aluya
 14. Aulia
 15. Aliyu
 16. Alya
 17. Alih
 18. Aliwa
 19. Allaya
 20. Aleya
 21. Aloya
 22. Ahleh
 23. Aiala
 24. Ailey
 25. Ailly
 26. Ala
 27. Alai
 28. Alao
 29. Alau
 30. Alay
 31. Alayo
 32. Alea
 33. Aley
 34. Aleye
 35. Ali
 36. Alie
 37. Alio
 38. Aliou
 39. Alioua
 40. Alioui