Efternavn AallaAt vide mere om Aalla efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aalla efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aalla.

Aalla efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aalla, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aalla helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aalla

Se kort over efternavn Aalla

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aalla i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aalla, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aalla, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aalla efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aalla efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aalla er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aalla i verden

 1. Sudan Sudan (4954)
 2. Indien Indien (3365)
 3. Marokko Marokko (443)
 4. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (197)
 5. Spanien Spanien (21)
 6. USA USA (9)
 7. Canada Canada (5)
 8. Egypten Egypten (4)
 9. Frankrig Frankrig (2)
 10. England England (2)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Algeriet Algeriet (1)
 13. Italien Italien (1)
 14. Niger Niger (1)
 15. Pakistan Pakistan (1)
 16. Qatar Qatar (1)
 17. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aalla rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aalla efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aalla er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aalla er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aalla, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aalla.

At afgøre om efternavnet Aalla eller nogle af de efternavne, der ligner Aalla, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aalla blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aalla med en fælles rod.

 1. Alla
 2. Ayalla
 3. Aylla
 4. Aali
 5. Ahalli
 6. Ahola
 7. Aiala
 8. Aill
 9. Aille
 10. Ailli
 11. Aillo
 12. Ailly
 13. Ala
 14. Alea
 15. Alia
 16. All
 17. Allah
 18. Allai
 19. Allay
 20. Alle
 21. Allea
 22. Alli
 23. Allia
 24. Allo
 25. Allua
 26. Ally
 27. Aloa
 28. Auila
 29. Aula
 30. Aulia
 31. Aull
 32. Aulle
 33. Aullo
 34. Ayala
 35. Ayela
 36. Ayla
 37. Ayola
 38. Alaa
 39. Aiela
 40. Alloa