Efternavn AaijAt vide mere om Aaij efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaij efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaij.

Aaij efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaij, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaij helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaij

Se kort over efternavn Aaij

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaij i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaij, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaij, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaij efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaij efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaij er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaij i verden

 1. Nederlandene Nederlandene (151)
 2. Indonesien Indonesien (3)
 3. USA USA (2)
 4. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaij rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaij efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaij er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaij er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aaij, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aaij.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aaij kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aaij, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aaij eller nogle af de efternavne, der ligner Aaij, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aaij blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aaij med en fælles rod.

 1. Aage
 2. Aas
 3. Aase
 4. Aaz
 5. Acio
 6. Aciu
 7. Agi
 8. Agie
 9. Agiu
 10. Ahaik
 11. Ahis
 12. Ais
 13. Aix
 14. Aiz
 15. Akai
 16. Aki
 17. Akiu
 18. Aoiz
 19. Asai
 20. Asi
 21. Asia
 22. Asio
 23. Awais
 24. Ayais
 25. Asih
 26. Azi
 27. Aaas
 28. Aago
 29. Aj
 30. Aiju
 31. Aasa
 32. Ajio
 33. Agio
 34. Akia
 35. Aji
 36. Azie
 37. Akaiy
 38. Aach
 39. Aack
 40. Akie