Efternavn AaenAt vide mere om Aaen efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaen efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaen.

Aaen efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaen, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaen helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaen

Se kort over efternavn Aaen

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaen i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaen, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaen, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaen efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaen efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaen er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaen i verden

 1. Danmark Danmark (678)
 2. Norge Norge (181)
 3. USA USA (58)
 4. Skotland Skotland (10)
 5. Sverige Sverige (9)
 6. Canada Canada (6)
 7. Thailand Thailand (5)
 8. Finland Finland (4)
 9. England England (4)
 10. Brasilien Brasilien (3)
 11. Tyskland Tyskland (3)
 12. Afghanistan Afghanistan (1)
 13. Bahrain Bahrain (1)
 14. Kina Kina (1)
 15. Færøerne Færøerne (1)
 16. Frankrig Frankrig (1)
 17. Indien Indien (1)
 18. Iran Iran (1)
 19. Malaysia Malaysia (1)
 20. Ukraine Ukraine (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaen rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaen efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaen er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaen er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aaen. Dette skyldes, at efternavnet Aaen ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aaen kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aaen, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Auen
 2. Ayen
 3. Aanei
 4. Aem
 5. Ahem
 6. Ahin
 7. Ahn
 8. Ahon
 9. Ahun
 10. Ain
 11. Ameh
 12. Amey
 13. An
 14. Anae
 15. Ane
 16. Anea
 17. Anei
 18. Aneu
 19. Aney
 20. Ann
 21. Aon
 22. Aoun
 23. Aun
 24. Awan
 25. Ayan
 26. Ayeni
 27. Ayon
 28. Ame
 29. Ayena
 30. Awene
 31. Aam
 32. Aneo
 33. Aiin
 34. Awin
 35. Ahaim
 36. Aham
 37. Ahayan
 38. Aheim
 39. Ahina
 40. Ahne