Efternavn AamAt vide mere om Aam efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aam efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aam.

Aam efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aam, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aam helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aam

Se kort over efternavn Aam

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aam i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aam, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aam, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aam efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aam efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aam er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aam i verden

 1. Pakistan Pakistan (13497)
 2. Egypten Egypten (5430)
 3. Indonesien Indonesien (777)
 4. Norge Norge (196)
 5. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (159)
 6. Indien Indien (150)
 7. Nigeria Nigeria (142)
 8. Afghanistan Afghanistan (60)
 9. Iran Iran (53)
 10. Taiwan Taiwan (17)
 11. Thailand Thailand (8)
 12. USA USA (6)
 13. Sri Lanka Sri Lanka (4)
 14. Niger Niger (4)
 15. Portugal Portugal (4)
 16. Sudan Sudan (4)
 17. Malaysia Malaysia (3)
 18. Cypern Cypern (2)
 19. Bangladesh Bangladesh (1)
 20. Brasilien Brasilien (1)
 21. Chile Chile (1)
 22. Danmark Danmark (1)
 23. Guyana Guyana (1)
 24. Kiribati Kiribati (1)
 25. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aam rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aam efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aam er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aam er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aam. Dette skyldes, at efternavnet Aam ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aam, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aam.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aam, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aam, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Aam eller nogle af de efternavne, der ligner Aam, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aam blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aam med en fælles rod.

 1. Aem
 2. Aham
 3. Aim
 4. Am
 5. Ayam
 6. A m
 7. Aom
 8. Amm
 9. Ahaim
 10. Ahem
 11. Ahn
 12. Aima
 13. Aime
 14. Aimi
 15. Aimo
 16. Ain
 17. Ama
 18. Amao
 19. Amay
 20. Ami
 21. Ammi
 22. Ammy
 23. Amo
 24. Amu
 25. Amy
 26. An
 27. Ana
 28. Anae
 29. Anay
 30. Ane
 31. Ani
 32. Ann
 33. Any
 34. Aon
 35. Aouam
 36. Auma
 37. Aun
 38. Awan
 39. Ayan
 40. Ayma