Efternavn AadmiAt vide mere om Aadmi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aadmi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aadmi.

Aadmi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aadmi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aadmi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aadmi

Se kort over efternavn Aadmi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aadmi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aadmi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aadmi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aadmi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aadmi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aadmi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aadmi i verden

 1. Belgien Belgien (25)
 2. Spanien Spanien (14)
 3. Indien Indien (13)
 4. Nederlandene Nederlandene (11)
 5. Canada Canada (10)
 6. Afghanistan Afghanistan (2)
 7. England England (2)
 8. USA USA (2)
 9. Egypten Egypten (1)
 10. Frankrig Frankrig (1)
 11. Marokko Marokko (1)
 12. Pakistan Pakistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aadmi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aadmi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aadmi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aadmi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aadmi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aadmi, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aadmi kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aadmi, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aadmi eller nogle af de efternavne, der ligner Aadmi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aadmi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aadmi med en fælles rod.

 1. Admi
 2. Adami
 3. Ademi
 4. Adm
 5. Aadan
 6. Adaimi
 7. Adimi
 8. Adme
 9. Aadam
 10. Adain
 11. Adam
 12. Adama
 13. Adame
 14. Adamo
 15. Adamu
 16. Adamy
 17. Adan
 18. Addamo
 19. Adden
 20. Adem
 21. Adema
 22. Aden
 23. Adhami
 24. Adim
 25. Adin
 26. Adom
 27. Adon
 28. Adyn
 29. Aidn
 30. Aidoni
 31. Atem
 32. Atim
 33. Atomei
 34. Audain
 35. Auden
 36. Audin
 37. Ayadim
 38. Aydin
 39. Aitami
 40. Aidan