Efternavn AaidounAt vide mere om Aaidoun efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaidoun efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaidoun.

Aaidoun efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaidoun, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaidoun helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaidoun

Se kort over efternavn Aaidoun

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaidoun i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaidoun, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaidoun, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaidoun efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaidoun efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaidoun er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaidoun i verden

 1. Marokko Marokko (170)
 2. Spanien Spanien (30)
 3. Norge Norge (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaidoun rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaidoun efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaidoun er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaidoun er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aaidoun. Dette skyldes, at efternavnet Aaidoun ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aaidoun kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aaidoun, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Aidoun
 2. Aidouni
 3. Adoun
 4. Adioun
 5. Addoun
 6. Adion
 7. Adon
 8. Adoum
 9. Aidn
 10. Aidone
 11. Aidoni
 12. Aiton
 13. Audouin
 14. Aytoun
 15. Aadan
 16. Aidan
 17. Aiden
 18. Adun
 19. Adain
 20. Adamou
 21. Adan
 22. Adden
 23. Addona
 24. Aden
 25. Adin
 26. Adom
 27. Adona
 28. Aduna
 29. Adwan
 30. Adyn
 31. Aitona
 32. Ataun
 33. Athon
 34. Atin
 35. Aton
 36. Atoum
 37. Atton
 38. Audain
 39. Auden
 40. Audin