Efternavn AabramsAt vide mere om Aabrams efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aabrams efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aabrams.

Aabrams efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aabrams, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aabrams helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aabrams

Se kort over efternavn Aabrams

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aabrams i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aabrams, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aabrams, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aabrams efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aabrams efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aabrams er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aabrams i verden

 1. Estland Estland (23)
 2. USA USA (6)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aabrams rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aabrams efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aabrams er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aabrams er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aabrams, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aabrams, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abrams
 2. Abrahms
 3. Abram
 4. Abrami
 5. Abramo
 6. Abrans
 7. Aybram
 8. Abramos
 9. Abrahams
 10. Abrain
 11. Abramov
 12. Abramski
 13. Abramsky
 14. Abramson
 15. Abran
 16. Abrens
 17. Abrham
 18. Abriam
 19. Abrom
 20. Afram
 21. Avram
 22. Abraam
 23. Abraan
 24. Abrahm
 25. Abrons
 26. Abramow
 27. Abraimi
 28. Abramek
 29. Averame
 30. Abramin
 31. Abramof
 32. Abaran
 33. Abraham
 34. Abrahan
 35. Abrahim
 36. Abramian
 37. Abramoff
 38. Abramova
 39. Abramyan
 40. Abrante