Efternavn åströmAt vide mere om åström efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at åström efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet åström.

åström efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder åström, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet åström helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet åström

Se kort over efternavn åström

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal åström i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet åström, så vi kan få præcise oplysninger om alle de åström, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor åström efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med åström efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis åström er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest åström i verden

 1. Sverige Sverige (8022)
 2. Finland Finland (559)
 3. Norge Norge (49)
 4. Estland Estland (8)
 5. Danmark Danmark (3)
 6. USA USA (3)
 7. Frankrig Frankrig (2)
 8. England England (2)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 10. Brasilien Brasilien (1)
 11. Botswana Botswana (1)
 12. Kina Kina (1)
 13. Spanien Spanien (1)
 14. Skotland Skotland (1)
 15. Grækenland Grækenland (1)
 16. Island Island (1)
 17. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal åström rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med åström efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor åström er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande åström er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet åström gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner åström. Dette skyldes, at efternavnet åström ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet åström eller nogle af de efternavne, der ligner åström, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet åström blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn åström med en fælles rod.

 1. åstrand
 2. Astrom
 3. Astré
 4. Aistrop
 5. Aostri
 6. Astrada
 7. Astrain
 8. Astran
 9. Astrana
 10. Astrau
 11. Astray
 12. Astres
 13. Astrie
 14. Astries
 15. Astroin
 16. Astrop
 17. Astros
 18. Astrua
 19. Astruc
 20. Astruga
 21. Astrup
 22. Astrus
 23. Astry
 24. Austran
 25. Austre
 26. Austreng
 27. Austri
 28. Austria
 29. Austrich
 30. Austry
 31. Astre
 32. Astrid
 33. Astro
 34. Astrov
 35. Astraea
 36. Austrie
 37. Astrino
 38. Astra
 39. Astroza
 40. Austral