Efternavn åstrandAt vide mere om åstrand efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at åstrand efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet åstrand.

åstrand efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder åstrand, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet åstrand helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet åstrand

Se kort over efternavn åstrand

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal åstrand i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet åstrand, så vi kan få præcise oplysninger om alle de åstrand, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor åstrand efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med åstrand efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis åstrand er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest åstrand i verden

 1. Sverige Sverige (1411)
 2. Finland Finland (216)
 3. Norge Norge (42)
 4. Danmark Danmark (3)
 5. USA USA (2)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal åstrand rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med åstrand efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor åstrand er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande åstrand er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet åstrand gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet åstrand, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner åstrand.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet åstrand kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner åstrand, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet åstrand eller nogle af de efternavne, der ligner åstrand, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet åstrand blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn åstrand med en fælles rod.

 1. Astran
 2. Astrana
 3. Austran
 4. åström
 5. Astrada
 6. Astrain
 7. Astrau
 8. Astray
 9. Austreng
 10. Astrid
 11. Astraea
 12. Astrino
 13. Astra
 14. Austral
 15. Aiestaran
 16. Aistrop
 17. Aostri
 18. Asatryan
 19. Astara
 20. Astera
 21. Astorgano
 22. Astorino
 23. Astres
 24. Astrie
 25. Astries
 26. Astroin
 27. Astrom
 28. Astrop
 29. Astros
 30. Astrua
 31. Astruc
 32. Astruga
 33. Astrup
 34. Astrus
 35. Astry
 36. Asturiano
 37. Austerman
 38. Austermann
 39. Austre
 40. Austri