Efternavn ángelesAt vide mere om ángeles efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at ángeles efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet ángeles.

ángeles efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder ángeles, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet ángeles helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet ángeles

Se kort over efternavn ángeles

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal ángeles i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet ángeles, så vi kan få præcise oplysninger om alle de ángeles, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor ángeles efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med ángeles efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis ángeles er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest ángeles i verden

 1. Mexico Mexico (117)
 2. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (23)
 3. Spanien Spanien (20)
 4. USA USA (6)
 5. Peru Peru (3)
 6. Colombia Colombia (2)
 7. Argentina Argentina (1)
 8. Chile Chile (1)
 9. Panama Panama (1)
 10. Uruguay Uruguay (1)
 11. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal ángeles rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med ángeles efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor ángeles er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande ángeles er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet ángeles, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner ángeles.

At afgøre om efternavnet ángeles eller nogle af de efternavne, der ligner ángeles, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet ángeles blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn ángeles med en fælles rod.

 1. Angeles
 2. ángel
 3. Angele
 4. Angeler
 5. Angelet
 6. Angelis
 7. Angelos
 8. Angels
 9. Angelus
 10. Angles
 11. ängel
 12. ângelo
 13. Ancelet
 14. Angel
 15. Angela
 16. Angelats
 17. Angeleri
 18. Angelescu
 19. Angeli
 20. Angelides
 21. Angelin
 22. Angelit
 23. Angell
 24. Angelle
 25. Angellis
 26. Angello
 27. Angelly
 28. Angeln
 29. Angelo
 30. Angeloa
 31. Angelou
 32. Angelov
 33. Angely
 34. Anghelus
 35. Anglas
 36. Angle
 37. Anglea
 38. Anglen
 39. Anglet
 40. Angley