Efternavn ängelAt vide mere om ängel efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at ängel efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet ängel.

ängel efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder ängel, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet ängel helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet ängel

Se kort over efternavn ängel

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal ängel i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet ängel, så vi kan få præcise oplysninger om alle de ängel, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor ängel efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med ängel efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis ängel er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest ängel i verden

 1. Brasilien Brasilien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal ängel rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med ängel efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor ängel er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande ängel er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet ängel, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner ängel.

At afgøre om efternavnet ängel eller nogle af de efternavne, der ligner ängel, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet ängel blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn ängel med en fælles rod.

 1. ángel
 2. Angel
 3. ângelo
 4. Aingel
 5. Ancel
 6. Angela
 7. Angele
 8. Angeli
 9. Angell
 10. Angeln
 11. Angelo
 12. Angels
 13. Angely
 14. Anghel
 15. Ansel
 16. Angelu
 17. Anxel
 18. Anguel
 19. Angal
 20. Angol
 21. Anjel
 22. Angiel
 23. ángeles
 24. Angul
 25. Aingell
 26. Amsel
 27. Ancela
 28. Ancell
 29. Anchel
 30. Ancil
 31. Anegal
 32. Angala
 33. Angeler
 34. Angeles
 35. Angelet
 36. Angelin
 37. Angelis
 38. Angelit
 39. Angelle
 40. Angello