Efternavn ágústsdóttirAt vide mere om ágústsdóttir efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at ágústsdóttir efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet ágústsdóttir.

ágústsdóttir efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder ágústsdóttir, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet ágústsdóttir helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet ágústsdóttir

Se kort over efternavn ágústsdóttir

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal ágústsdóttir i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet ágústsdóttir, så vi kan få præcise oplysninger om alle de ágústsdóttir, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor ágústsdóttir efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med ágústsdóttir efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis ágústsdóttir er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest ágústsdóttir i verden

 1. Island Island (771)
 2. Danmark Danmark (4)
 3. Sverige Sverige (4)
 4. Finland Finland (1)
 5. England England (1)
 6. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal ágústsdóttir rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med ágústsdóttir efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor ágústsdóttir er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande ágústsdóttir er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner ágústsdóttir. Dette skyldes, at efternavnet ágústsdóttir ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet ágústsdóttir kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner ágústsdóttir, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet ágústsdóttir eller nogle af de efternavne, der ligner ágústsdóttir, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet ágústsdóttir blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn ágústsdóttir med en fælles rod.

 1. ægisdóttir
 2. Agustsdottir
 3. ágústsson
 4. ágoston
 5. Agostinetto
 6. Agosti
 7. Agostin
 8. Agostinelli
 9. Agostini
 10. Agusti
 11. Agustin
 12. Agustini
 13. Agustsson
 14. Augusti
 15. Augustin
 16. Augustini
 17. Augustoni
 18. Augustson
 19. Augustsson
 20. Augustynowski
 21. Augustowski
 22. Augustus-schmid
 23. Acosta-watts
 24. Agostoni
 25. Augustinhaki
 26. Augustyński
 27. Agustoni
 28. Asistiri
 29. Agistri
 30. Agostiniani
 31. Agustín
 32. Augustein
 33. Agastin
 34. Acquisti
 35. Agesta
 36. Agost
 37. Agosta
 38. Agosteo
 39. Agostine
 40. Agostines