Efternavn ágostonAt vide mere om ágoston efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at ágoston efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet ágoston.

ágoston efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder ágoston, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet ágoston helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet ágoston

Se kort over efternavn ágoston

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal ágoston i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet ágoston, så vi kan få præcise oplysninger om alle de ágoston, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor ágoston efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med ágoston efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis ágoston er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest ágoston i verden

 1. Ungarn Ungarn (5712)
 2. Rumænien Rumænien (117)
 3. Slovakiet Slovakiet (16)
 4. Kina Kina (1)
 5. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)
 6. Tyskland Tyskland (1)
 7. Litauen Litauen (1)
 8. Nederlandene Nederlandene (1)
 9. Sverige Sverige (1)
 10. Singapore Singapore (1)
 11. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal ágoston rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med ágoston efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor ágoston er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande ágoston er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner ágoston. Dette skyldes, at efternavnet ágoston ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet ágoston, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner ágoston, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet ágoston kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner ágoston, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Agoston
 2. Agostin
 3. Agosto
 4. Agostoni
 5. Augosto
 6. Agost
 7. Agosta
 8. Agosteo
 9. Agosti
 10. Agostine
 11. Agostini
 12. Agostino
 13. Agusten
 14. Agustin
 15. Agusto
 16. Augustin
 17. Augusto
 18. Augustoni
 19. Augustson
 20. Augustyn
 21. ágústsson
 22. Agostina
 23. Agustoni
 24. Agasto
 25. Agastin
 26. Accosta
 27. Acosta
 28. Agesta
 29. Agostines
 30. Agostinho
 31. Agusta
 32. Agusti
 33. Agustina
 34. Agustine
 35. Agustini
 36. Agustsson
 37. August
 38. Augusta
 39. Auguste
 40. Augusti