Efternavn ZufriAt vide mere om Zufri efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Zufri efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Zufri.

Zufri efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Zufri, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Zufri helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Zufri

Se kort over efternavn Zufri

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Zufri i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Zufri, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Zufri, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Zufri efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Zufri efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Zufri er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Zufri i verden

 1. Indonesien Indonesien (663)
 2. Spanien Spanien (24)
 3. USA USA (8)
 4. Malaysia Malaysia (2)
 5. Belgien Belgien (1)
 6. Marokko Marokko (1)
 7. Pakistan Pakistan (1)
 8. Singapore Singapore (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Zufri rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Zufri efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Zufri er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Zufri er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Zufri. Dette skyldes, at efternavnet Zufri ofte har gennemgået mutationer.

 1. Zafri
 2. Zefri
 3. Zoufri
 4. Zufiri
 5. Zufra
 6. Zafari
 7. Zafra
 8. Zbiri
 9. Zofra
 10. Zuberi
 11. Zubiri
 12. Zuferri
 13. Zufiria
 14. Zubr
 15. Zapri
 16. Zafiri
 17. Zafar
 18. Zafara
 19. Zafer
 20. Zafir
 21. Zafora
 22. Zaveri
 23. Zbairi
 24. Zebari
 25. Zebro
 26. Zobra
 27. Zoubiri
 28. Zubair
 29. Zuber
 30. Zubera
 31. Zubero
 32. Zubira
 33. Zubiria
 34. Zuburu
 35. Zupfer
 36. Zuver
 37. Zvara
 38. Zabre
 39. Ziberi
 40. Zafira