Efternavn XaixoAt vide mere om Xaixo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Xaixo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Xaixo.

Xaixo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Xaixo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Xaixo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Xaixo

Se kort over efternavn Xaixo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Xaixo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Xaixo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Xaixo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Xaixo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Xaixo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Xaixo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Xaixo i verden

 1. Spanien Spanien (80)
 2. Frankrig Frankrig (4)
 3. Indien Indien (4)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Xaixo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Xaixo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Xaixo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Xaixo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Xaixo. Dette skyldes, at efternavnet Xaixo ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Xaixo kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Xaixo, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Xaixo eller nogle af de efternavne, der ligner Xaixo, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Xaixo blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Xaixo med en fælles rod.

 1. Xaxo
 2. Xaxa
 3. Xixa
 4. Xixi
 5. Xoxo
 6. Xigo
 7. Xaus
 8. Xex
 9. Xexa
 10. Xicoy
 11. Xisco
 12. Xhako
 13. Xhika
 14. Xiexu
 15. Xhixha
 16. Xich
 17. Xuguo
 18. Xuxu
 19. Xhija
 20. Xhaxho
 21. Xox
 22. Xuxa
 23. Xoxe
 24. Xasi
 25. Xausa
 26. Xhaka
 27. Xique
 28. Xisca
 29. Xiaoxia
 30. Xiaoxiao
 31. Xujie
 32. Xose
 33. Xuejiao
 34. Xiaoxue
 35. Xoz
 36. Xuqiu
 37. Xuc
 38. Xusu
 39. Xucai
 40. Xuxie