Efternavn TomisicAt vide mere om Tomisic efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Tomisic efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Tomisic.

Tomisic efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Tomisic, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Tomisic helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Tomisic

Se kort over efternavn Tomisic

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Tomisic i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Tomisic, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Tomisic, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Tomisic efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Tomisic efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Tomisic er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Tomisic i verden

 1. Argentina Argentina (8)
 2. Australien Australien (6)
 3. Sverige Sverige (4)
 4. Norge Norge (2)
 5. USA USA (2)
 6. Angola Angola (1)
 7. Canada Canada (1)
 8. Tyskland Tyskland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Tomisic rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Tomisic efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Tomisic er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Tomisic er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Tomisic gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Tomisic. Dette skyldes, at efternavnet Tomisic ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Tomisic, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Tomisic.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Tomisic kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Tomisic, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Tomisic eller nogle af de efternavne, der ligner Tomisic, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Tomisic blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Tomisic med en fælles rod.

 1. Tomasic
 2. Tomsic
 3. Tomicic
 4. Tomasich
 5. Tomasik
 6. Tomazic
 7. Tomicich
 8. Tomsich
 9. Tomsick
 10. Tomsik
 11. Tomsics
 12. Thomasis
 13. Tomasek
 14. Tomassich
 15. Tomchick
 16. Tomchik
 17. Tomcik
 18. Tomczik
 19. Tonsig
 20. Tomasiak
 21. Tomasiche
 22. Tomceac
 23. Tomasiuk
 24. Tomkiss
 25. Thomasius
 26. Tomashek
 27. Tomaszek
 28. Tomchak
 29. Tomcheck
 30. Tomchek
 31. Tomczak
 32. Tomczuk
 33. Tomczyk
 34. Tomecek
 35. Tomjack
 36. Tomkiewicz
 37. Tomshack
 38. Tomsheck
 39. Temciuc
 40. Tomazos