Efternavn SusukiAt vide mere om Susuki efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Susuki efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Susuki.

Susuki efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Susuki, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Susuki helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Susuki

Se kort over efternavn Susuki

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Susuki i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Susuki, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Susuki, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Susuki efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Susuki efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Susuki er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Susuki i verden

 1. Thailand Thailand (209)
 2. Brasilien Brasilien (201)
 3. Peru Peru (85)
 4. Japan Japan (70)
 5. USA USA (44)
 6. Mexico Mexico (21)
 7. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (14)
 8. Indonesien Indonesien (10)
 9. Malaysia Malaysia (9)
 10. Filippinerne Filippinerne (4)
 11. Paraguay Paraguay (4)
 12. Costa Rica Costa Rica (3)
 13. Rusland Rusland (3)
 14. Salomonøerne Salomonøerne (2)
 15. Argentina Argentina (1)
 16. Australien Australien (1)
 17. Belgien Belgien (1)
 18. Cameroun Cameroun (1)
 19. Spanien Spanien (1)
 20. Ghana Ghana (1)
 21. Hong Kong Hong Kong (1)
 22. Marokko Marokko (1)
 23. Panama Panama (1)
 24. Portugal Portugal (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Susuki rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Susuki efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Susuki er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Susuki er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Susuki. Dette skyldes, at efternavnet Susuki ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Susuki, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Susuki.

 1. Suzuki
 2. Sasaki
 3. Sisuk
 4. Susak
 5. Sushko
 6. Sesuk
 7. Sasuke
 8. Susiku
 9. Sazuki
 10. Sucuk
 11. Susik
 12. Susek
 13. Sasak
 14. Sasek
 15. Sasus
 16. Shukis
 17. Sisak
 18. Sousek
 19. Susag
 20. Susiac
 21. Susias
 22. Susich
 23. Susick
 24. Sussex
 25. Suszek
 26. Sysak
 27. Sashka
 28. Sesoko
 29. Sashko
 30. Sisoko
 31. Sucuqui
 32. Sikuku
 33. Sosik
 34. Suszyc
 35. Sujak
 36. Sauzuk
 37. Susic
 38. Sujecki
 39. Szukis
 40. Susiak