Efternavn StramelAt vide mere om Stramel efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Stramel efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Stramel.

Stramel efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Stramel, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Stramel helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Stramel

Se kort over efternavn Stramel

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Stramel i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Stramel, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Stramel, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Stramel efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Stramel efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Stramel er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Stramel i verden

 1. USA USA (544)
 2. Polen Polen (87)
 3. Brasilien Brasilien (1)
 4. Luxembourg Luxembourg (1)
 5. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Stramel rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Stramel efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Stramel er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Stramel er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Stramel. Dette skyldes, at efternavnet Stramel ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Stramel, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Stramel, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Stramel eller nogle af de efternavne, der ligner Stramel, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Stramel blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Stramel med en fælles rod.

 1. Stramer
 2. Stremel
 3. Strimel
 4. Stramek
 5. Stram
 6. Strama
 7. Strampe
 8. Strane
 9. Straneo
 10. Straney
 11. Stranzl
 12. Stremmel
 13. Strempel
 14. Strimpel
 15. Strome
 16. Stromer
 17. Straume
 18. Strambi
 19. Stramik
 20. Strnadel
 21. Strimpl
 22. Strambo
 23. Sotram
 24. Starmer
 25. Stermer
 26. Sternadel
 27. Storme
 28. Stormer
 29. Stormes
 30. Stormey
 31. Strahan
 32. Strahin
 33. Strahm
 34. Strain
 35. Strainer
 36. Strainu
 37. Strambler
 38. Stramiello
 39. Strampfer
 40. Stran