Efternavn SkariAt vide mere om Skari efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Skari efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Skari.

Skari efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Skari, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Skari helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Skari

Se kort over efternavn Skari

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Skari i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Skari, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Skari, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Skari efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Skari efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Skari er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Skari i verden

 1. USA USA (133)
 2. Norge Norge (99)
 3. Grækenland Grækenland (87)
 4. Nigeria Nigeria (30)
 5. Frankrig Frankrig (3)
 6. Canada Canada (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Finland Finland (1)
 9. Skotland Skotland (1)
 10. Indien Indien (1)
 11. Malaysia Malaysia (1)
 12. Pakistan Pakistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Skari rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Skari efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Skari er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Skari er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Skari gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Skari. Dette skyldes, at efternavnet Skari ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Skari eller nogle af de efternavne, der ligner Skari, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Skari blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Skari med en fælles rod.

 1. Saari
 2. Sari
 3. Scari
 4. Shari
 5. Skar
 6. Skare
 7. Skaria
 8. Skarie
 9. Skaro
 10. Skarr
 11. Suari
 12. Saar
 13. Sahri
 14. Saori
 15. Sar
 16. Sara
 17. Sarai
 18. Sare
 19. Saria
 20. Sarih
 21. Sario
 22. Saro
 23. Sarr
 24. Sarri
 25. Saru
 26. Sary
 27. Sauri
 28. Scara
 29. Scarr
 30. Scuri
 31. Sear
 32. Seara
 33. Seare
 34. Seary
 35. Seri
 36. Serri
 37. Shar
 38. Shara
 39. Share
 40. Sharo