Efternavn SidonieAt vide mere om Sidonie efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Sidonie efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Sidonie.

Sidonie efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Sidonie, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Sidonie helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Sidonie

Se kort over efternavn Sidonie

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Sidonie i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Sidonie, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Sidonie, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Sidonie efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Sidonie efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Sidonie er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Sidonie i verden

 1. Tchad Tchad (8377)
 2. Etiopien Etiopien (1449)
 3. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (438)
 4. Cameroun Cameroun (367)
 5. Frankrig Frankrig (71)
 6. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (45)
 7. Saint Lucia Saint Lucia (33)
 8. Sydafrika Sydafrika (32)
 9. Madagaskar Madagaskar (16)
 10. USA USA (9)
 11. Qatar Qatar (6)
 12. England England (5)
 13. Benin Benin (3)
 14. Nigeria Nigeria (3)
 15. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 16. Australien Australien (2)
 17. Tyskland Tyskland (2)
 18. Mauritius Mauritius (2)
 19. Niger Niger (2)
 20. Thailand Thailand (2)
 21. Belgien Belgien (1)
 22. Den Centralafrikanske Republik Den Centralafrikanske Republik (1)
 23. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)
 24. Filippinerne Filippinerne (1)
 25. Seychellerne Seychellerne (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Sidonie rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Sidonie efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Sidonie er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Sidonie er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Sidonie, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Sidonie.

At afgøre om efternavnet Sidonie eller nogle af de efternavne, der ligner Sidonie, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Sidonie blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Sidonie med en fælles rod.

 1. Sidoni
 2. Sidonio
 3. Sidonia
 4. Sidon
 5. Sitoni
 6. Sidoine
 7. Sitonio
 8. Sedone
 9. Sidouni
 10. Sadoine
 11. Sadouni
 12. Saidani
 13. Sedon
 14. Sidan
 15. Siddon
 16. Siden
 17. Sidney
 18. Sidun
 19. Sodini
 20. Stdon
 21. Stinnie
 22. Stone
 23. Sudon
 24. Sidnei
 25. Saidini
 26. Seidini
 27. Sidin
 28. Sidime
 29. Sidina
 30. Sidna
 31. Saidane
 32. Sadoune
 33. Sedona
 34. Sadane
 35. Seddone
 36. Sedani
 37. Sedenio
 38. Saadane
 39. Saadani
 40. Saadoune