Efternavn RisulmiAt vide mere om Risulmi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Risulmi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Risulmi.

Risulmi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Risulmi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Risulmi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Risulmi

Se kort over efternavn Risulmi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Risulmi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Risulmi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Risulmi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Risulmi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Risulmi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Risulmi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Risulmi i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (9)
 2. Canada Canada (3)
 3. Thailand Thailand (2)
 4. Australien Australien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Risulmi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Risulmi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Risulmi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Risulmi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Risulmi gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Risulmi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Risulmi, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Risulme
 2. Richelmi
 3. Riquelme
 4. Riquelma
 5. Raslan
 6. Requelme
 7. Richlen
 8. Richlin
 9. Rigelman
 10. Rigolin
 11. Rigolini
 12. Riseling
 13. Roslan
 14. Rosolini
 15. Rosslyn
 16. Riklon
 17. Roselyn
 18. Rosalyn
 19. Ruslan
 20. Rosalin
 21. Rosalen
 22. Roselin
 23. Rusalin
 24. Risland
 25. Rusalen
 26. Roslin
 27. Rasolom
 28. Rickelmy
 29. Roslyn
 30. Rusalem
 31. Rosolen
 32. Regilme
 33. Roslen
 34. Ruselin
 35. Ruslin
 36. Ruslen
 37. Rachlin
 38. Raglan
 39. Raglin
 40. Rechlin