Efternavn RegistreAt vide mere om Registre efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Registre efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Registre.

Registre efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Registre, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Registre helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Registre

Se kort over efternavn Registre

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Registre i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Registre, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Registre, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Registre efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Registre efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Registre er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Registre i verden

 1. Haiti Haiti (4254)
 2. USA USA (241)
 3. Frankrig Frankrig (78)
 4. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (39)
 5. Turks- og Caicosøerne Turks- og Caicosøerne (23)
 6. Canada Canada (18)
 7. Venezuela Venezuela (15)
 8. Spanien Spanien (2)
 9. Brasilien Brasilien (1)
 10. Chile Chile (1)
 11. England England (1)
 12. Saint Martin Saint Martin (1)
 13. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Registre rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Registre efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Registre er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Registre er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Lignende efternavne som Registre

 1. Registe
 2. Registro
 3. Register
 4. Regester
 5. Rogister
 6. Ragosta
 7. Requiston
 8. Resusta
 9. Rezusta
 10. Rewcastle
 11. Rakestraw
 12. Raugust
 13. Rakistaba
 14. Recusado
 15. Rekwest
 16. Rowcastle
 17. Racicot
 18. Rechsteiner
 19. Reichstadt
 20. Reichstein
 21. Ricastell
 22. Rochester
 23. Rosquist
 24. Ruchstein
 25. Rzeszut
 26. Rzeszutek
 27. Rzeszutko
 28. Ruzastiuk
 29. Resegotti
 30. Rezazadeh
 31. Rizigat
 32. Rzeszuto
 33. Rzeszotko
 34. Raccosta
 35. Roughsedge
 36. Rzucidlo
 37. Rekakoetxea
 38. Raichgut
 39. Ressegotti
 40. Rzazadeh