Efternavn PokkaAt vide mere om Pokka efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Pokka efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Pokka.

Pokka efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Pokka, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Pokka helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Pokka

Se kort over efternavn Pokka

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Pokka i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Pokka, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Pokka, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Pokka efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Pokka efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Pokka er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Pokka i verden

 1. Finland Finland (239)
 2. Sverige Sverige (29)
 3. Estland Estland (8)
 4. Indien Indien (8)
 5. Thailand Thailand (6)
 6. Rusland Rusland (3)
 7. Taiwan Taiwan (3)
 8. Norge Norge (2)
 9. Antigua og Barbuda Antigua og Barbuda (1)
 10. Hviderusland Hviderusland (1)
 11. Canada Canada (1)
 12. England England (1)
 13. Indonesien Indonesien (1)
 14. Japan Japan (1)
 15. Kasakhstan Kasakhstan (1)
 16. Filippinerne Filippinerne (1)
 17. Ukraine Ukraine (1)
 18. Uganda Uganda (1)
 19. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Pokka rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Pokka efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Pokka er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Pokka er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Pokka. Dette skyldes, at efternavnet Pokka ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Pokka, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Pokka.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Pokka kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Pokka, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Pokka eller nogle af de efternavne, der ligner Pokka, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Pokka blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Pokka med en fælles rod.

 1. Poska
 2. Pokki
 3. Poka
 4. Pokia
 5. Pekka
 6. Pokk
 7. Paska
 8. Pecka
 9. Peka
 10. Peksa
 11. Peska
 12. Poca
 13. Pocha
 14. Pock
 15. Pockh
 16. Poisa
 17. Pok
 18. Poke
 19. Poku
 20. Pook
 21. Posa
 22. Posea
 23. Possa
 24. Pouk
 25. Pousa
 26. Pouza
 27. Poza
 28. Pozza
 29. Puska
 30. Pyka
 31. Pooja
 32. Pokuaa
 33. Puka
 34. Pukki
 35. Piska
 36. Phoka
 37. Phokha
 38. Pauka
 39. Pakoa
 40. Pukk