Efternavn PerriniAt vide mere om Perrini efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Perrini efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Perrini.

Perrini efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Perrini, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Perrini helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Perrini

Se kort over efternavn Perrini

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Perrini i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Perrini, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Perrini, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Perrini efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Perrini efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Perrini er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Perrini i verden

 1. Italien Italien (600)
 2. USA USA (332)
 3. Argentina Argentina (151)
 4. Brasilien Brasilien (111)
 5. Belgien Belgien (90)
 6. Schweiz Schweiz (21)
 7. England England (13)
 8. Uruguay Uruguay (10)
 9. Tyskland Tyskland (8)
 10. Frankrig Frankrig (5)
 11. Australien Australien (4)
 12. Canada Canada (3)
 13. Israel Israel (3)
 14. Spanien Spanien (2)
 15. Aruba Aruba (1)
 16. Chile Chile (1)
 17. Portugal Portugal (1)
 18. Rusland Rusland (1)
 19. Sverige Sverige (1)
 20. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Perrini rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Perrini efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Perrini er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Perrini er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Perrini. Dette skyldes, at efternavnet Perrini ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Perrini, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Perrini, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Perini
 2. Perrin
 3. Perrine
 4. Perrino
 5. Perroni
 6. Porrini
 7. Parrini
 8. Pierrini
 9. Parini
 10. Parrin
 11. Parrino
 12. Peirani
 13. Peraino
 14. Perin
 15. Perina
 16. Perine
 17. Perino
 18. Perni
 19. Peroni
 20. Perren
 21. Perrien
 22. Perron
 23. Perrone
 24. Perrono
 25. Perryn
 26. Peyrani
 27. Pierini
 28. Pirini
 29. Prini
 30. Peruina
 31. Porrino
 32. Perrona
 33. Perani
 34. Pirroni
 35. Parroni
 36. Peyrin
 37. Perran
 38. Peironi
 39. Porroni
 40. Pariani