Efternavn PalyiAt vide mere om Palyi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Palyi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Palyi.

Palyi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Palyi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Palyi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Palyi

Se kort over efternavn Palyi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Palyi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Palyi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Palyi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Palyi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Palyi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Palyi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Palyi i verden

 1. Ukraine Ukraine (11319)
 2. USA USA (13)
 3. Ungarn Ungarn (8)
 4. Rumænien Rumænien (5)
 5. Indien Indien (4)
 6. Brasilien Brasilien (2)
 7. Canada Canada (2)
 8. Chile Chile (2)
 9. Østrig Østrig (1)
 10. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Palyi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Palyi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Palyi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Palyi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Lignende efternavne som Palyi

 1. Pali
 2. Palii
 3. Palli
 4. Paly
 5. Palya
 6. Palyo
 7. Pal
 8. Pala
 9. Palahi
 10. Palaia
 11. Palao
 12. Palau
 13. Palay
 14. Palaya
 15. Pale
 16. Paleo
 17. Paleu
 18. Paley
 19. Palha
 20. Paliy
 21. Pall
 22. Palla
 23. Palle
 24. Pallia
 25. Pallio
 26. Pallo
 27. Pallu
 28. Pally
 29. Palo
 30. Palou
 31. Palu
 32. Palue
 33. Paoli
 34. Pauli
 35. Paulli
 36. Pauly
 37. Pelli
 38. Piali
 39. Pilei
 40. Pili