Efternavn PadulesAt vide mere om Padules efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Padules efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Padules.

Padules efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Padules, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Padules helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Padules

Se kort over efternavn Padules

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Padules i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Padules, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Padules, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Padules efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Padules efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Padules er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Padules i verden

 1. Spanien Spanien (22)
 2. Argentina Argentina (4)
 3. Nederlandene Nederlandene (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Padules rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Padules efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Padules er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Padules er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Padules gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Padules, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Padules, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Padules kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Padules, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Padules eller nogle af de efternavne, der ligner Padules, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Padules blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Padules med en fælles rod.

 1. Padulles
 2. Patulas
 3. Pattles
 4. Podlas
 5. Podolec
 6. Podulka
 7. Pudelek
 8. Padalik
 9. Patlis
 10. Pydlek
 11. Patulak
 12. Pudlis
 13. Patalas
 14. Padalecki
 15. Patellis
 16. Patulski
 17. Podlesny
 18. Podolak
 19. Pudelko
 20. Potalej
 21. Podeleski
 22. Pytlos
 23. Podleś
 24. Patelak
 25. Pudlik
 26. Podleski
 27. Pudylyk
 28. Padlock
 29. Padulazzi
 30. Pitillas
 31. Pitlik
 32. Pitulice
 33. Podewils
 34. Podlasek
 35. Podlaski
 36. Podlewski
 37. Podolski
 38. Podolsky
 39. Potlog
 40. Putellas