Efternavn NitzbergAt vide mere om Nitzberg efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Nitzberg efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Nitzberg.

Nitzberg efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Nitzberg, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Nitzberg helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Nitzberg

Se kort over efternavn Nitzberg

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Nitzberg i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Nitzberg, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Nitzberg, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Nitzberg efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Nitzberg efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Nitzberg er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Nitzberg i verden

 1. USA USA (661)
 2. Israel Israel (40)
 3. Frankrig Frankrig (12)
 4. Argentina Argentina (4)
 5. Østrig Østrig (1)
 6. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Nitzberg rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Nitzberg efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Nitzberg er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Nitzberg er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Netzband
 2. Ndjavera
 3. Ntsapi
 4. Ndjibu
 5. Ntsiba
 6. N'takpe
 7. Netesova
 8. Natsvin
 9. N'takpé
 10. Netesov
 11. Nedkov
 12. Nedkova
 13. Nadjib
 14. Nutsubidze
 15. Natsevich
 16. Ndayisaba
 17. Nettekoven
 18. Ntakobajira
 19. Ndihokubwayo
 20. Netchiporouk
 21. Ndzabandzaba
 22. Natsvlishvili