Efternavn MeddickAt vide mere om Meddick efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Meddick efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Meddick.

Meddick efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Meddick, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Meddick helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Meddick

Se kort over efternavn Meddick

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Meddick i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Meddick, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Meddick, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Meddick efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Meddick efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Meddick er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Meddick i verden

 1. England England (105)
 2. USA USA (66)
 3. Canada Canada (38)
 4. Wales Wales (22)
 5. Australien Australien (17)
 6. Bermuda Bermuda (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Irland Irland (1)
 9. Indien Indien (1)
 10. Nederlandene Nederlandene (1)
 11. Rusland Rusland (1)
 12. Thailand Thailand (1)
 13. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Meddick rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Meddick efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Meddick er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Meddick er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Meddick, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Meddick.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Meddick, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Meddick, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Meddich
 2. Meddock
 3. Medick
 4. Medwick
 5. Maddock
 6. Madick
 7. Meddiche
 8. Medeck
 9. Medic
 10. Medica
 11. Medich
 12. Medici
 13. Medico
 14. Medik
 15. Maddix
 16. Maddocks
 17. Madic
 18. Madice
 19. Madich
 20. Madico
 21. Madock
 22. Mattick
 23. Medak
 24. Medek
 25. Medig
 26. Mettich
 27. Meudec
 28. Modic
 29. Modica
 30. Modock
 31. Madicke
 32. Medić
 33. Maddis
 34. Medsi
 35. Modico
 36. Meducki
 37. Médico
 38. Madiuk
 39. Middis
 40. Meddows