Efternavn LukešováAt vide mere om Lukešová efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Lukešová efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Lukešová.

Lukešová efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Lukešová, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Lukešová helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Lukešová

Se kort over efternavn Lukešová

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Lukešová i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Lukešová, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Lukešová, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Lukešová efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Lukešová efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Lukešová er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Lukešová i verden

 1. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (2668)
 2. Slovakiet Slovakiet (55)
 3. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Lukešová rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Lukešová efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Lukešová er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Lukešová er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Lukešová gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Lukešová, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Lukešová.

 1. Lukášová
 2. Luchkov
 3. Liješević
 4. Lješković
 5. Ljucovic
 6. Lkhagva
 7. Lukasavage
 8. Lukashevich
 9. Lashkov
 10. Legaspe
 11. Legaspi
 12. Legazpe
 13. Legazpi
 14. Legazpia
 15. Likhachev
 16. Logachev
 17. Ljucović
 18. Lekishvili
 19. Lakićević
 20. Lucas boss
 21. Legaspy
 22. Loshkovich
 23. Lechkhab
 24. Logachyov
 25. Lashkevich
 26. Lkhagvajav
 27. Lachkhab
 28. Leshkevich
 29. Lizausaba
 30. Lkhagvadorj
 31. Lkhagvasure
 32. Lugo-cabrera
 33. Lasagabaster
 34. Lazagabaster
 35. Lkhagvasuren
 36. Lkhagvasüren
 37. Lucas-vaquero
 38. Lucas vaquero
 39. Lessieux-fouquet