Efternavn LolitaAt vide mere om Lolita efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Lolita efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Lolita.

Lolita efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Lolita, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Lolita helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Lolita

Se kort over efternavn Lolita

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Lolita i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Lolita, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Lolita, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Lolita efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Lolita efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Lolita er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Lolita i verden

 1. Indonesien Indonesien (1366)
 2. Indien Indien (127)
 3. Qatar Qatar (47)
 4. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (34)
 5. Uganda Uganda (20)
 6. Filippinerne Filippinerne (16)
 7. Bangladesh Bangladesh (9)
 8. Thailand Thailand (4)
 9. Salomonøerne Salomonøerne (3)
 10. Cameroun Cameroun (2)
 11. Kenya Kenya (2)
 12. Canada Canada (1)
 13. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (1)
 14. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 15. England England (1)
 16. Mexico Mexico (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Lolita rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Lolita efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Lolita er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Lolita er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Lolita gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Lolita, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Lolita, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Lolita kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Lolita, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Lalita
 2. Lelito
 3. Lalit
 4. Lilit
 5. Lalite
 6. Lalota
 7. Lilith
 8. Lalatta
 9. Lalot
 10. Lalueta
 11. Lilet
 12. Loulidi
 13. Lalitte
 14. Lelet
 15. Lollato
 16. Lallitta
 17. Leleti
 18. Lalet
 19. Lauletta
 20. Lillet
 21. Laulate
 22. Lawliet
 23. Laldee
 24. Lilled
 25. La lueta
 26. Lalouad
 27. Liliette
 28. Lioult
 29. Laillet
 30. Lewald
 31. Lualhati
 32. Laluette
 33. Lalletti
 34. Lualdi
 35. Lalouet
 36. Leault
 37. Lilywhite
 38. Lehwald
 39. Leuillet
 40. Lillywhite