Efternavn LiteAt vide mere om Lite efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Lite efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Lite.

Lite efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Lite, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Lite helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Lite

Se kort over efternavn Lite

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Lite i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Lite, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Lite, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Lite efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Lite efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Lite er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Lite i verden

 1. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (1758)
 2. Indonesien Indonesien (321)
 3. Spanien Spanien (313)
 4. Filippinerne Filippinerne (234)
 5. Iran Iran (204)
 6. Sydafrika Sydafrika (143)
 7. Indien Indien (103)
 8. Rumænien Rumænien (46)
 9. Brasilien Brasilien (45)
 10. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (40)
 11. Nigeria Nigeria (35)
 12. Letland Letland (12)
 13. Cameroun Cameroun (10)
 14. Belgien Belgien (1)
 15. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 16. Grækenland Grækenland (1)
 17. Italien Italien (1)
 18. Liberia Liberia (1)
 19. Marshalløerne Marshalløerne (1)
 20. Paraguay Paraguay (1)
 21. Salomonøerne Salomonøerne (1)
 22. Tanzania Tanzania (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Lite rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Lite efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Lite er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Lite er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Lite, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Lite.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Lite kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Lite, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Lite eller nogle af de efternavne, der ligner Lite, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Lite blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Lite med en fælles rod.

 1. Laite
 2. Late
 3. Leite
 4. Lete
 5. Lide
 6. Liote
 7. Lit
 8. Lita
 9. Lith
 10. Liti
 11. Lito
 12. Litt
 13. Lute
 14. Lyte
 15. Lote
 16. Lte
 17. Lade
 18. Laiete
 19. Lait
 20. Laita
 21. Laiti
 22. Laity
 23. Lat
 24. Lata
 25. Lathe
 26. Lati
 27. Lato
 28. Latt
 29. Latu
 30. Latue
 31. Lede
 32. Leete
 33. Leide
 34. Leita
 35. Leith
 36. Leithe
 37. Leote
 38. Let
 39. Leta
 40. Leth