Efternavn LisandrelloAt vide mere om Lisandrello efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Lisandrello efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Lisandrello.

Lisandrello efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Lisandrello, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Lisandrello helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Lisandrello

Se kort over efternavn Lisandrello

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Lisandrello i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Lisandrello, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Lisandrello, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Lisandrello efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Lisandrello efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Lisandrello er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Lisandrello i verden

 1. Argentina Argentina (38)
 2. USA USA (17)
 3. Paraguay Paraguay (7)
 4. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Lisandrello rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Lisandrello efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Lisandrello er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Lisandrello er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Lisandrello. Dette skyldes, at efternavnet Lisandrello ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Lisandrello, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Lisandrello, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Lisandrello eller nogle af de efternavne, der ligner Lisandrello, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Lisandrello blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Lisandrello med en fælles rod.

 1. Lissandrello
 2. Lisandrelli
 3. Lisciandrello
 4. Lisandro
 5. Lisciandrelli
 6. Lizandro
 7. Lisandru
 8. Licandro
 9. Lisandra
 10. Lassandro
 11. Lisciandro
 12. Lixandru
 13. Lizandra
 14. Lysander
 15. Lizondro
 16. Lysandrou
 17. Likando
 18. Likandrov
 19. Lissandrin
 20. Lixandra
 21. Lissandrini
 22. Lasante
 23. Legendre
 24. Lekander
 25. Lesende
 26. Ligonde
 27. Ligondes
 28. Lijnden
 29. Lisanti
 30. Lisundia
 31. Lizanda
 32. Lizandara
 33. Lizondo
 34. Luscando
 35. Lyssandrou
 36. Lacandola
 37. Lesanto
 38. Lisciandra
 39. Lasonder
 40. Lissenden