Efternavn LaymeAt vide mere om Layme efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Layme efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Layme.

Layme efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Layme, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Layme helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Layme

Se kort over efternavn Layme

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Layme i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Layme, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Layme, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Layme efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Layme efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Layme er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Layme i verden

 1. Peru Peru (7601)
 2. Bolivia Bolivia (4519)
 3. Brasilien Brasilien (293)
 4. Chile Chile (69)
 5. USA USA (57)
 6. Spanien Spanien (30)
 7. Argentina Argentina (6)
 8. Frankrig Frankrig (5)
 9. Rusland Rusland (4)
 10. Ecuador Ecuador (2)
 11. England England (2)
 12. Venezuela Venezuela (2)
 13. Australien Australien (1)
 14. Tyskland Tyskland (1)
 15. Jamaica Jamaica (1)
 16. Mexico Mexico (1)
 17. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (1)
 18. Filippinerne Filippinerne (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Layme rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Layme efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Layme er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Layme er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Layme, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Layme.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Layme, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Layme, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Layme kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Layme, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Laime
 2. Lame
 3. Lamme
 4. Layne
 5. Laene
 6. Lahm
 7. Laine
 8. Lam
 9. Lama
 10. Lamee
 11. Lamey
 12. Lami
 13. Lamie
 14. Lamm
 15. Lamma
 16. Lammey
 17. Lammi
 18. Lammie
 19. Lammy
 20. Lamo
 21. Lamy
 22. Lane
 23. Lanee
 24. Lanie
 25. Lanne
 26. Lanwe
 27. Laune
 28. Lawne
 29. Layna
 30. Laynne
 31. Layon
 32. Leaym
 33. Leeme
 34. Leme
 35. Lemme
 36. Lime
 37. Lome
 38. Lym
 39. Lyne
 40. Laima