Efternavn LavleyAt vide mere om Lavley efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Lavley efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Lavley.

Lavley efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Lavley, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Lavley helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Lavley

Se kort over efternavn Lavley

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Lavley i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Lavley, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Lavley, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Lavley efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Lavley efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Lavley er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Lavley i verden

 1. USA USA (8)
 2. Egypten Egypten (4)
 3. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1)
 4. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Lavley rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Lavley efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Lavley er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Lavley er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Lavley gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Lavley, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Lavley, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Lavley eller nogle af de efternavne, der ligner Lavley, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Lavley blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Lavley med en fælles rod.

 1. Lafley
 2. Lovley
 3. Lapley
 4. Lavale
 5. Lavalley
 6. Lavely
 7. Lavole
 8. Lavule
 9. Leapley
 10. Lepley
 11. Lobley
 12. Loveley
 13. Lablee
 14. Liveley
 15. Lefley
 16. Label
 17. Labiel
 18. Labla
 19. Lablue
 20. Lafolly
 21. Laible
 22. Lapole
 23. Laubel
 24. Laval
 25. Lavall
 26. Lavalla
 27. Lavalle
 28. Lavallee
 29. Lavela
 30. Lavell
 31. Lavella
 32. Lavelle
 33. Lavelli
 34. Lavila
 35. Lavilla
 36. Laville
 37. Lavulo
 38. Lebleu
 39. Leple
 40. Levalley