Efternavn LaabidatAt vide mere om Laabidat efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Laabidat efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Laabidat.

Laabidat efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Laabidat, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Laabidat helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Laabidat

Se kort over efternavn Laabidat

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Laabidat i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Laabidat, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Laabidat, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Laabidat efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Laabidat efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Laabidat er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Laabidat i verden

 1. Spanien Spanien (21)
 2. Marokko Marokko (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Laabidat rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Laabidat efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Laabidat er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Laabidat er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Laabidat. Dette skyldes, at efternavnet Laabidat ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Laabidat, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Laabidat, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Laabidat eller nogle af de efternavne, der ligner Laabidat, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Laabidat blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Laabidat med en fælles rod.

 1. Lapadat
 2. Labatut
 3. Lapadatu
 4. Lepadat
 5. Lepadatu
 6. Llevadot
 7. Laptuta
 8. Livaditis
 9. Lepetit
 10. Lopetedi
 11. Livadiotis