Efternavn KenendeAt vide mere om Kenende efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Kenende efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Kenende.

Kenende efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Kenende, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Kenende helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Kenende

Se kort over efternavn Kenende

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Kenende i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Kenende, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Kenende, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Kenende efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Kenende efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Kenende er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Kenende i verden

 1. Guinea Guinea (1738)
 2. Zimbabwe Zimbabwe (118)
 3. Filippinerne Filippinerne (20)
 4. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Kenende rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Kenende efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Kenende er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Kenende er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Kenende gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Kenende, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Kenende.

At afgøre om efternavnet Kenende eller nogle af de efternavne, der ligner Kenende, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Kenende blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Kenende med en fælles rod.

 1. Kemenade
 2. Komenda
 3. Kamande
 4. Kanyenda
 5. Kinunda
 6. Kanynda
 7. Kamwendo
 8. Kment
 9. Konyndyk
 10. Kumwenda
 11. Kamanda
 12. Kanyinda
 13. Komanda
 14. Komondi
 15. Kumuenda
 16. Konandji
 17. Kemenater
 18. Komander
 19. Kinmond
 20. Kanemoto
 21. Kanyanta
 22. Kamwandi
 23. Komanta
 24. Kanonidis
 25. Komandera
 26. Komainda
 27. Kamenetsky
 28. Kaminietz
 29. Kanemitsu
 30. Kunimoto
 31. Kyomuhendo
 32. Kimanthi
 33. Komańda
 34. Kamenetzki
 35. Kumamoto
 36. Komminoth
 37. Komandovsky
 38. Komandowski
 39. Komendarczyk
 40. Konownitzine