Efternavn KadouriAt vide mere om Kadouri efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Kadouri efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Kadouri.

Kadouri efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Kadouri, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Kadouri helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Kadouri

Se kort over efternavn Kadouri

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Kadouri i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Kadouri, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Kadouri, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Kadouri efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Kadouri efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Kadouri er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Kadouri i verden

 1. Irak Irak (17601)
 2. Marokko Marokko (1805)
 3. Algeriet Algeriet (1248)
 4. Iran Iran (198)
 5. Belgien Belgien (38)
 6. Nederlandene Nederlandene (38)
 7. USA USA (32)
 8. Spanien Spanien (30)
 9. Libanon Libanon (25)
 10. Canada Canada (21)
 11. Frankrig Frankrig (19)
 12. Schweiz Schweiz (17)
 13. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (12)
 14. Sverige Sverige (10)
 15. Jordan Jordan (7)
 16. Yemen Yemen (4)
 17. England England (3)
 18. Italien Italien (3)
 19. Cameroun Cameroun (1)
 20. Finland Finland (1)
 21. Israel Israel (1)
 22. Luxembourg Luxembourg (1)
 23. Syrien Syrien (1)
 24. Swaziland Swaziland (1)
 25. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Kadouri rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Kadouri efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Kadouri er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Kadouri er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Kadouri gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Kadouri. Dette skyldes, at efternavnet Kadouri ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Kadouri, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Kadouri, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Kadouri kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Kadouri, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Kaddouri
 2. Kadoura
 3. Kedouri
 4. Kadoury
 5. Kadari
 6. Kaddari
 7. Kaddour
 8. Kaddoura
 9. Kaddur
 10. Kadiri
 11. Kador
 12. Kadri
 13. Khaduri
 14. Koduri
 15. Khadour
 16. Khedouri
 17. Kaduriy
 18. Keddouri
 19. Khatouri
 20. Katorri
 21. Kadur
 22. Kadar
 23. Kaddar
 24. Kader
 25. Kadera
 26. Kadir
 27. Kadriu
 28. Kathuria
 29. Kator
 30. Khaddari
 31. Khadiri
 32. Khadri
 33. Kadrie
 34. Kaidari
 35. Khadroui
 36. Kotori
 37. Katri
 38. Ktori
 39. Kadro
 40. Kathure