Efternavn GustavsonAt vide mere om Gustavson efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Gustavson efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Gustavson.

Gustavson efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Gustavson, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Gustavson helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Gustavson

Se kort over efternavn Gustavson

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Gustavson i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Gustavson, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Gustavson, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Gustavson efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Gustavson efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Gustavson er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Gustavson i verden

 1. USA USA (2377)
 2. Canada Canada (393)
 3. Norge Norge (243)
 4. Sverige Sverige (186)
 5. Estland Estland (104)
 6. Australien Australien (86)
 7. Peru Peru (75)
 8. Danmark Danmark (72)
 9. Brasilien Brasilien (61)
 10. Finland Finland (42)
 11. England England (41)
 12. Frankrig Frankrig (32)
 13. Rusland Rusland (26)
 14. Østrig Østrig (19)
 15. Argentina Argentina (17)
 16. Ukraine Ukraine (15)
 17. Tyskland Tyskland (7)
 18. Spanien Spanien (6)
 19. Thailand Thailand (3)
 20. Afghanistan Afghanistan (2)
 21. Israel Israel (2)
 22. Bangladesh Bangladesh (1)
 23. Chile Chile (1)
 24. Kina Kina (1)
 25. Cypern Cypern (1)
 26. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 27. Ungarn Ungarn (1)
 28. Italien Italien (1)
 29. Sydkorea Sydkorea (1)
 30. Moldova Moldova (1)
 31. Mexico Mexico (1)
 32. Portugal Portugal (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Gustavson rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Gustavson efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Gustavson er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Gustavson er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Gustavson gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Gustavson. Dette skyldes, at efternavnet Gustavson ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Gustavson, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Gustavson.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Gustavson, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Gustavson, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Gustavson kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Gustavson, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Gustafson
 2. Gustaveson
 3. Gustavsen
 4. Gustavsson
 5. Gustafsson
 6. Gustavo
 7. Gustofson
 8. Gustavssen
 9. Gustafsen
 10. Gustave
 11. Gustavino
 12. Gustavus
 13. Gustav
 14. Gustabo
 15. Guastavino
 16. Gustaf
 17. Gustovich
 18. Gústafsson
 19. Gustab
 20. Gosteva
 21. Gastebois
 22. Guastaferro
 23. Gasteaburu
 24. Guzitaev
 25. Gastebled
 26. Gostaviceanu
 27. Geistfeld
 28. Geistbeck
 29. Gacetabeitia
 30. Gazetabeitia
 31. Gústafsdóttir