Efternavn ErdeljiAt vide mere om Erdelji efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Erdelji efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Erdelji.

Erdelji efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Erdelji, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Erdelji helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Erdelji

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Erdelji i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Erdelji, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Erdelji, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Erdelji efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Erdelji efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Erdelji er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Erdelji i verden

 1. Serbien (886)
 2. Kroatien (189)
 3. Slovenien (34)
 4. USA (21)
 5. Tyskland (18)
 6. Sverige (3)
 7. Østrig (2)
 8. Australien (2)
 9. Brasilien (2)
 10. Schweiz (1)
 11. England (1)
 12. Ungarn (1)
 13. Italien (1)
 14. Saudi-Arabien (1)
 15. Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Erdelji rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Erdelji efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Erdelji er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Erdelji er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.