Efternavn EratoAt vide mere om Erato efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Erato efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Erato.

Erato efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Erato, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Erato helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Erato

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Erato i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Erato, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Erato, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Erato efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Erato efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Erato er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Erato i verden

 1. Filippinerne (881)
 2. USA (229)
 3. Papua Ny Guinea (14)
 4. Brasilien (8)
 5. Frankrig (7)
 6. Italien (2)
 7. Argentina (1)
 8. Bulgarien (1)
 9. Colombia (1)
 10. Cypern (1)
 11. Algeriet (1)
 12. England (1)
 13. Grækenland (1)
 14. Lesotho (1)
 15. Nederlandene (1)
 16. Slovakiet (1)
 17. Uganda (1)
 18. Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Erato rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Erato efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Erato er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Erato er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.