Efternavn EramoAt vide mere om Eramo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Eramo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Eramo.

Eramo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Eramo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Eramo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Eramo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Eramo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Eramo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Eramo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Eramo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Eramo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Eramo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Eramo i verden

 1. Italien (2903)
 2. USA (544)
 3. Canada (57)
 4. Australien (41)
 5. Frankrig (28)
 6. Argentina (27)
 7. Schweiz (21)
 8. Venezuela (15)
 9. Tyskland (8)
 10. Finland (8)
 11. Nigeria (4)
 12. Brasilien (3)
 13. England (2)
 14. Papua Ny Guinea (2)
 15. Salomonøerne (2)
 16. Bahamas (1)
 17. Den Dominikanske Republik (1)
 18. Spanien (1)
 19. Irland (1)
 20. Luxembourg (1)
 21. Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Eramo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Eramo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Eramo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Eramo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.