Efternavn EppingerAt vide mere om Eppinger efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Eppinger efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Eppinger.

Eppinger efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Eppinger, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Eppinger helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Eppinger

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Eppinger i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Eppinger, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Eppinger, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Eppinger efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Eppinger efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Eppinger er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Eppinger i verden

 1. USA (1536)
 2. Tyskland (1473)
 3. Kasakhstan (1108)
 4. Frankrig (183)
 5. Østrig (103)
 6. Brasilien (79)
 7. Rusland (72)
 8. Den Tjekkiske Republik (22)
 9. Argentina (17)
 10. Kirgisistan (17)
 11. Canada (15)
 12. Ungarn (14)
 13. Spanien (12)
 14. Australien (11)
 15. Uruguay (10)
 16. Israel (6)
 17. England (4)
 18. De Forenede Arabiske Emirater (2)
 19. Schweiz (2)
 20. Chile (2)
 21. Belgien (1)
 22. Italien (1)
 23. Polen (1)
 24. Saudi-Arabien (1)
 25. Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Eppinger rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Eppinger efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Eppinger er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Eppinger er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.