Efternavn EppertAt vide mere om Eppert efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Eppert efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Eppert.

Eppert efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Eppert, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Eppert helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Eppert

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Eppert i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Eppert, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Eppert, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Eppert efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Eppert efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Eppert er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Eppert i verden

 1. USA (574)
 2. Tyskland (537)
 3. Canada (50)
 4. Den Tjekkiske Republik (8)
 5. Finland (8)
 6. Frankrig (8)
 7. Den Dominikanske Republik (4)
 8. Schweiz (3)
 9. England (3)
 10. Østrig (1)
 11. Australien (1)
 12. Kroatien (1)
 13. Nederlandene (1)
 14. Thailand (1)
 15. Taiwan (1)
 16. Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Eppert rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Eppert efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Eppert er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Eppert er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.