Efternavn EnyediAt vide mere om Enyedi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Enyedi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Enyedi.

Enyedi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Enyedi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Enyedi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Enyedi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Enyedi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Enyedi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Enyedi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Enyedi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Enyedi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Enyedi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Enyedi i verden

 1. Ungarn (1149)
 2. Rumænien (463)
 3. USA (59)
 4. Canada (21)
 5. Frankrig (13)
 6. England (12)
 7. Spanien (10)
 8. Tyskland (9)
 9. Danmark (8)
 10. Sverige (7)
 11. Brasilien (3)
 12. Australien (2)
 13. Grækenland (2)
 14. Belgien (1)
 15. Costa Rica (1)
 16. Den Tjekkiske Republik (1)
 17. Skotland (1)
 18. Nigeria (1)
 19. Norge (1)
 20. Venezuela (1)
 21. Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Enyedi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Enyedi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Enyedi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Enyedi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.